27/6/17

XERRADA: QUÈ ENS HI JUGUEM AMB LA PRIVATITZACIÓ DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC?





Que l'Ensenyament públic està patint un procés de privatització flagrant ho estem notant especialment des del 2010. Però, en som realment conscients del que estem perdent?

El dia 7 de juny des de la secció sindical de CGT Ensenyament a Tarragona ens vam solidaritzar amb la tancada que van organitzar les treballadores de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus per lluitar contra la precarització laboral, en aquest cas, del personal de  Sanitat. Durant tot un dia es van organitzar diferent actes de debat i d'altres de caire més lúdic.

La nostra aportació va ser sobretot el suport mutu, però alhora vam voler exposar dades amb la xerrada "Què ens hi juguem amb la privatització de l'Ensenyament Públic?", que va anar a càrrec de Marta Minguella, docent i delegada sindical de CGT Ensenyament, per evidenciar que també el sector de l'educació està patint les polítiques privatitzadores per part dels governs de torn, fet que va associat a un estat de desinformació general que provoca que dia rere dia i sense massa contestació perdem un dels pilars bàsics perquè la societat que vivim, esdevingui digna per a tothom...




Deixem de ser una illa
CGT Ensenyament Tarragona
27 de juny, 2017

No hay comentarios:

Publicar un comentario