13/12/16

VÍDEO: QUÈ HI HA DARRERE DE LA REPRESSIÓ DEL CAS DE SOM 27 I MÉS

 Xerrada sobre el cas SOM 27 I MÉS al Casal de les dones de Reus




Gràcies al treball incansable del Ramon tenim la gravació de la xerrada sobre el cas Som 27 i més que vam organitzar des de la CGT Baix Camp Priorat i la secció sindical d'Ensenyament Deixem de ser una illa.

La Cèlia (estudiant encausada) i l'Ermengol Gassiol, secretari general de CGT Catalunya i professor de la UAB també encausat, ens van explicar d'una manera molt clara quins són els grups de poder que han entrat dins el món universitari per fer-hi negoci i exposen com aquests mateixos grups no volen permetre de cap manera que hi hagi veus dissidents que expressin el rebuig a aquest robatori. 

Això va passar amb les 27 persones imputades per l'ocupació del rectorat de la universitat. Van qüestionar el model privatitzador que fa que cada vegada més gent no pugui accedir als estudis.  I per això els demanen un "càstig" exemplar. Una petició astronòmica d'entre 11 i 13 anys de presó, a més a més d'una multa de gairebé 400.000€.

Volem insistir en la necessitat d'organitzar aquest tipus d'actes arreu del territori. Que cada vegada siguem més les que diguem que si ens toquen a una ens toquen a totes i posarem tot el cap, tot el cor i tot el cos per defensar-les


Deixem de ser una illa
Secció sindical CGT Ensenyament Tarragona

No hay comentarios:

Publicar un comentario