27/1/16

[NOTA DE PREMSA] DEIXEM DE SER UNA ILLA-CGT Ensenyament Tarragona i Terres de l'Ebre dóna suport a la convocatòria de mobilitzacions de la Plataforma en Defensa de l’Ebre 

La secció sindical “Deixem de Ser una Illa” de CGT Ensenyament de Tarragona i Terres de l'Ebre dóna suport a les accions de denúncia i mobilitzacions que impulsa la Plataforma en Defensa de L´Ebre per aturar el Plan Hidrològico de la Cuenca del Ebro 2015-2021, que el govern en funcions de l’estat espanyol va aprovar el passat 8 de gener. Entenem que l'aplicació d'aquest pla, que té clares finalitats especulatives, significaria un atac al territori i les persones que hi viuen ja que comportaria una dràstica reducció dels cabals ecològics dels rius catalans que alteraria greument els ecosistemes del territori. A més a més, el pla ha estat redactat sense tenir en compte les propostes que s'havien fet des de les Terres de l'Ebre per tal d'assegurar la supervivència del Delta.

El col·lectiu “Deixem de Ser una Illa” treballa per la defensa de l’ensenyament públic, laic i de qualitat. Més enllà del camp de l’ensenyament però, des de la secció sindical s’entén que la lluita i la defensa dels drets de les persones no es pot fer de manera fragmentada. Per aquest motiu, el treball del col·lectiu està implicat en totes aquelles accions que treballen per visibilitzar, denunciar i aturar els insistents intents de desmantellament o privatització dels serveis públics, la defensa dels drets socials i econòmics de les persones més vulnerables i desafavorides, així com la defensa del territori front a les pràctiques d’explotació salvatge i especulativa dels recursos naturals.

Per tots aquests motius, el dia 7 de febrer “Deixem de Ser una Illa” serà a la manifestació que la Plataforma en Defensa de l’Ebre ha convocat a Amposta i continuarà donant suport a les accions reivindicatives que impulsi la plataforma. Lo riu és vida! I el defensarem!

Deixem de ser una Illa
CGT Ensenyament Tarragona i Terres de l'Ebre
27 de gener 2015

No hay comentarios:

Publicar un comentario