4/6/15

BONES NOTÍCIES! Continuem treballant, i amb ganes!


La desena de persones que ens hem reunit avui a l'assemblea de Deixem de ser una illa-CGT Ensenyament Tarragona hem estat d'acord en reactivar la feina sindical per al curs 2015-2016.

Han sorgit moltes idees i inquietuds per treballar i defensar l'ensenyament públic que esperem que es puguin anar fent realitat el curs vinent. Per dur a terme aquesta tasca comptarem amb la dedicació de dues persones a 1/2 jornada, juntament amb tot el suport i l'empenta del col·lectiu que es reunirà quinzenalment per fer com més feina millor.

Volem treballar, i treballar de valent per evidenciar i aturar un procés de destrucció de l'ensenyament públic tal i com l'entenem nosaltres: gratuït, laic i de qualitat. La nostra tasca prioritzarà la denúncia d'aquelles actuacions que dissenya l'administració i que massa sovint van en detriment de l'escola pública, fent que aquesta s'allunyi d'una de les seves funcions més importants, que és la de ser l'eix vertebrador per aconseguir viure en una societat cohesionada, on tothom tingui accés a la formació, sense exclusions.

Intentarem que sovint us arribin publicacions amb veus crítiques dels discursos institucionals que intenten maquillar una LEC que és igual de ferotge que la LOMCE. Ho tenim clar: NI LEC NI LOMCE, ja que ambdues estan redactades amb el mateix ideari, fomentar la privatització de la gestió dels centres públics, i excloure aquell alumnat que no és "rendible", dit en altres paraules, aquell que pertany a les classes més desfavorides i que massa sovint acaba amb el mal anomenat "fracàs escolar" ja que no té el suport necessari per progressar adequadament. 

També ens agradaria treballar plegats amb altres entitats, plataformes, associacions i persones individuals. La lluita per l'escola pública no es fa des d'un sindicat solament, és necessària la vinculació de tothom, per això impulsarem accions que ens ajudin a conscienciar-nos de què ens hi juguem si no ens hi impliquem.

I no patiu, continuarem organitzant les jornades pedagògiques, a més a més de xerrades periòdiques per tal de formar-nos entre totes!!

Us anirem fent arribar informació i ja sabeu que la vostra col·laboració i implicació són tan benvingudes com necessàries!

Salut i Escola Pública!






No hay comentarios:

Publicar un comentario