21/2/12

Urgent! es suspèn l'assemblea de dijous 23 de febrer a la URV!

Benvolgudes i -uts.

Des de l'assemblea de la URV no ens poden assegurar cap aula ni espai que tingui un mínim de condicions per reunir-nos el dijous al campus Catalunya de la URV. Així que davant de la perspectiva de trobar-nos al pati de la URV, sense llum i amb una convocatòria tèbia, algunes de les persones que hem anat convocant les darreres assemblees hem pensat en desconvocar l'assemblea d'aquest dijous.

De totes formes tenim diferents fronts oberts:
- Samarretes, la setmana vinent han d'arribar les 628 samarretes que s'han encarregat a Badalona.

- Plàstic de pancartes: es comprarà un rotllo de 100 metres de pancarta de color groc, color corporatiu de la marea groga, que surt a 2 euros per metre. Penseu en aquest plàtic per fer les pancartes que vam dir de fer a la darrera assemblea.

- Tancades: hi ha algun centre que tingui proposta per fer un tancament al seu centre? Si és així i creieu que es pot portar a terme la setmana vinent només cal dir-ho per aquesta llista i activem tota la maquinària per tal qui siguem el màxim numero de gent i de mitjans. Als voltants de Barcelona hi ha alguns centres que estan preparant alguna tancada pel dimarts 28 de febrer. Dimarts passat, al marti franques, va quedar patent que gent per ocupar som. Falta aquell centre que....No falten motius i ganes!!

- Carnetoltes. Vau anar de negre? vau fer un carnestoltes reivindicatiu? i teniu imatges?? envieu-les!! les pengem al bloc de deixa de ser una illa. Tambés estaria bé enviar-les als sindicats que les pengen totes i tenen les webs actualitzades. Que es vegi que no som quatre gats!!

- BAIX PENEDÉS- Avui hem fet assemblea a El Vendrell, erem una quinzena de persones resolutives. Així que s'ha tirat endavant un model de carta a les families, fer les pancartes en color groc amb el lema SOS ensenyament públic, el mateix que el de les samarretes grogues. També s'ha valorat fer una tancada a la comarca, en principi pel dimarts 28, però es veu massa precipitat i es deixa pel dia 6 de març. Hi ha més d'una trentena de mestres i professores de la comarca disposades a tancar-se, a més de les persones que puguin passar en algun moment. A més ja hi ha un programa de la tancada que diu així
a partir de les 17 hores:
- espai ludoteca per la canalla
- Taller de pancartes
- Xerrada informativa, intentarem portar alguna persona rellevant que faci una reflexió.
- Sopar de carmanyola
- Concert
A més dimarts vinent, 28 de febrer a les 17h30, es fara assemblea a El Vendrell per tal d'acabar de concretar el programa de la tancada.

Per tant, seguim conectades, seria ideal que dijous vinent,1 de març fèssim una assemblea on acabem de concretar les coses dites abans que tenim entre mans. Si fos amb una proposta de tancada seria la monda, però és molt important continuar infectant i contagiant a companys i companyes a mobilitzar-se i per això hi ha les accions consensuades.
Seguim concretant i contagiant!!

Ens fem ressò d'una convocatòria avui, dimecres 22 de febrer, a les 19 hores a l'estàtua dels Despullats de Tarragona: Concentració en contra de la repressió policial a València.

toni

No hay comentarios:

Publicar un comentario