13/1/12

Prou, no?

Fins quan?,  què ha de passar?, què més ens han de prendre? A on ha d’arribar l’ensenyament públic perquè les persones que hi treballem  diguem prou? Què hem d’esperar?
Algunes no volem esperar més. A les comarques tarragonines passem a l’acció ferma, pública i compromesa, una acció que confrontarà de forma directa la realitat del dia a dia d’escoles i instituts a les mentides i muntatges del poder sobre l’estat de l’ensenyament. Sabem que som moltes, però ens haurem de significar, com més millor. Sabem que courà al Departament la proposta, ja hem tastat altres vegades la seva ràbia quan els mestres i professores ens hem tancat a diversos centres escolars altres vegades. Ho esperem tot dels caps polítics del departament, i res bo, no ens enganyem.
Es tracta de posar el cos, part del nostre temps i resistència davant les amenaces i trampes que el Departament ens posarà. Res nou, res que no hagi passat ja. Si s’han guanyat drets al llarg de la història és perquè s’han  defensat i reclamat, posant temps i esforços col·lectius, de totes i tots, del màxim nombre de persones possible.
Sí. Ens tancarem. Un dia a la setmana, a escoles i instituts. Començarem a un centre i potser, la setmana següent, som desenes. Ves a saber, només dependrà dels que estem fartes de veure com ens prenen el  pèl, com no ens respecten i com ens roben tot allò que els deixem.
Plantem-nos!, prou ja! 
Us convoquem a l’assemblea oberta que tindrà lloc el proper dijous, 19 de gener a les 19 hores al Espai Kesse de Tarragona ( c/ Sant Antoni Maria Claret, 12-14, Tarragona) per desenvolupar aquesta proposta a més de debatre i consensuar altres propostes d’accions complementàries.
Us hi esperem!

Toni Alvarez Romera, mestre d'educació especial
Jordi Martí i Font, professor de secundària
Cristina de Castellarnau Artero, mestra de primària
Xavier Corbella i Tornè, mestre d'infantil
María Consuelo Gómez Cases
Gerard Binefa
Núria Rimbau, professora de secundària
Sara Patricia Sempere, mestra de primària 
Araceli Luque, mestra de primària
Pere Herrero Lozano, professor de secundària
Josefa Valdivia Castarnado
Maria Rodriguez Catalan, mestra d'educació especial
Dolors Verdiell Marin, mestra de primària
Daniel del Olmo Soria, mestre d'educació especial
Laura Romano Serrano
Núria Busquets Puig, mestra d'infantil
Adriana Rubio Amo, professora de secundària
Teresa Mor Dolz, mestra d'anglès
Gorka Martín Girón, mestre de primària
si voleu afegir el vostre nom.....

Si esteu interessats en participar d'una forma o altra escriu-nos a tancadestarragona@gmail o al feisbuc Deixa de ser una illa

                                                                                                                 

No hay comentarios:

Publicar un comentario